Jazz in the Park 2018 | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Jazz in the Park 2018

28 June, 2018, 5:00 pm - 30 June, 2018, 11:30 pm

Jazz in the Park 2018

Ce artiști să nu ratați în Parcul Central

De joi 28 iunie și până duminică 1 iulie Jazz in the Park are loc în Parcul Central. Printre cele mai așteptate trupe care vor urca pe cele patru scene amenajate în parc se numără Nouvelle Vague, Gallowstreet, The Herbaliser, Forq, Bill Laurance și Fanfare Ciocârlia. De neratat sunt și concertele de la miez de noapte din parc. În fiecare seară de joi și până duminică trecem prin istoria muzicii românești: pianistul Bogdan Vaida îl pune pe compozitorul George Enescu în context european, concertul NOD – Maria Casandra & Sorin Romanescu ne amintesc de doine, Nicolas Simion și Sorin Romanescu Duo îi aduc un tribut marelui jazzman Johnny Răducanu, iar trupa JazzyBIT ne aduce în prezent cu jazz contemporan.

În plus, la Jazz in the Park au loc multe activități și ateliere creative pentru copii și pentru iubitorii de lectură, jocuri, experiențe audio, de relaxare sau sport.

Intrarea la concertele din spațiul public e liberă, cu bilet neobligatoriu pe care îl pot cumpăra cei care doresc să susțină Fondul Jazz in the Park. Din banii strânși vor fi finanțate proiecte artistice și creative inițiate de artiști clujeni. Programul complet e disponibil aici.

Detalii

Start:
28 June, 2018, 5:00 pm
End:
30 June, 2018, 11:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/361402700980010/

Locație

Parcul Central “Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca
Parcul Central
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Organizator

Fapte

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.