Keep swimming | Sports Festival

Keep swimming | Sports Festival

Vă așteptăm în cadrul Sports Festival cu o serie de activități acvatice distractive în Complexul de natație “Universitas”. Regăsiți în cele ce urmează o scurtă descriere a activităților plănuite. Pentru a participa în cadrul competițiilor de înot individual și înot în echipă, vă rugăm să vă înregistrați prin intermediul formularului de înscriere aici. Celelalte activități nu necesită înscriere prealabilă.

Pentru cei care încă nu se simt confortabil în apă, avem pregătite jocuri și activități de obișnuire cu apa în bazinul mic.

Pentru cei interesați de detaliile derulării unui concurs al profesioniștilor de înot, vom prezenta și exersa împreună practicile actuale din cadrul unui concurs de înot.

Pentru că ne dorim ca toată lumea să fie în siguranță la bazin, vom prezenta și exersa tehnicile de intervenție în caz de pericol de înec și prim ajutor.

Îți oferim ocazia să îți pui la încercare abilitățile de înotător. Ziua de sâmbătă este dedicată înotului individual. Te înscrii și poți participa la una sau mai multe dintre următoarele probe: 50m fluture, 50m spate, 50m bras și 50m craul. Categoriile de vârstă și gen vor fi formate în funcție de înscrieri. Programarea reuniunilor va fi anunțată ulterior închiderii înscrierilor.

Te poți bucura de înot și împreună cu echipa ta. Ia-ți familia, colegii și prietenii și înscrie o echipă. Ziua de duminică este didicată vouă. O echipă înscrisă are posibilitatea de a participa, cu toți sau o parte dintre membrii săi, în cadrul celor două tipuri de activități:
•înot în echipă, fiecare membru al echipei va înota minim 50m, procedeul de înot nu este impus, o ehipă va avea minim 2 membri, ierarhizarea se face în baza numărului de membri înotători ai echipei.
•înot în echipă, membrii echipei vor înota prin scuccesiune, timp de 2 ore câte 200m, procedeul de înot nu este impus, o ehipă va avea minim 2 membri, fiecare membru va înota cel puțin o dată, ierarhizarea se face în baza numărului de bazine parcurse de membrii echipei.

Între 13-16 iunie, ai șansa să participi la peste 30 de sporturi. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus un program chill de concerte & streetfood. La SportsFestival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This