Kiddo Fest

Kiddo Fest

kidDO fest este primul eveniment caritabil al toamnei dedicat copiilor și părinților. Acesta se desfășoară pe 1 și 2 septembrie, între orele 10:00 – 18:00, în Parcul Central (zona Universității de Arte și Design) în cadrul Central Park Wine Festival. Manifestarea are scop caritabil și este organizată de Asociațiile Little People, MusiCamp International și Fundațiile Inocenți și Emma Larisa, în colaborare cu Marty Restaurants.

Organizatorii au pregătit mai multe activități recreative și educative, printre care se numără: atelierul de instrumente muzicale, la finalul căruia copii vor învăța un nou cântecel, jocuri cu parașuta, atelierul de baloane, insigne, brățări handmade, magneți selfie și felicitări cu mesaje.

Jucându-se, copiii vor face o faptă bună pentru copii, toate atelierele fiind organizate de Asociațiile Little People, MusiCamp International și Fundațiile Inocenți și Emma Larisa. Părinții vor avea oportunitatea de a afla mai multe despre activitatea celor patru organizații și vor putea face donații pentru a le sprijini.

Înscrierile pentru activitățile propuse se vor organiza la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Persoană de contact: Patricia Pădureanu, PR Officer Marty Restaurants, Tel. 0729100675,
Email: [email protected]

Kiddo Fest

September 1, 2018 - September 2, 2018 10:00 pm - 6:00 pm

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This