fbpx

KINGS on ICE Cluj Napoca

KINGS on ICE Cluj Napoca

Spotlights aduce la Cluj Napoca pe 7 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca (BT Arena) Kings on Ice, cel mai grandios show de patinaj artistic din lume , în frunte cu Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton.

Pentru 2019, celebrul spectacol Kings on Ice va reuni la Cluj Napoca 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, care au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.
De la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, „Printul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

Bilete disponibile pe:
entertrix.ro
myticket.ro

La prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă taxele de procesare ale platformelor de vânzare bilete. Aceste taxe diferă în funcție de agenția de bilete aleasă și de categoria de bilet. De exemplu, pentru bilet de 88 lei, taxele sunt de 5,28lei.

Biletele cu 25% reducere pot fi achiziționate în limita stocului disponibil.

Accesul in Sala Polivalenta se va putea face de la orele 18:00, evenimentul incepand de la orele 19:00.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt pot primi bilet cu titlu gratuit la eveniment .
Copiii până la vârsta de 5 ani ce pot fi ținuți în brațe nu plătesc bilet. Copiii peste 5 ani plătesc prețul întreg al biletului.

In cadrul evenimentului , vor fi amenajate zone de bar, iar achizitionarea produselor se va putea face pe baza de token.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This