Kitsch Party – “Back to Jail”

Kitsch Party – “Back to Jail”

Cea mai tare petrecere KITSCH – “Back to Jail” by OverNight va avea loc in data de 8 septembrie in Urania Palace incepand cu ora 21:00. ?
DJ-ii care va vor “incalzi” inainte de invitatul nostru special, Mihai Hînda care vine direct din studioul Radio Impuls live #InTheMix, sunt DONALD DOCS.
Va promitem un eveniment prin care reinventam distractia in stil mare, cu multa muzica buna si cele mai friendly persoane, gata sa petreaca toata noaptea impreuna cu tine!
Pretul pachetului este de 15 lei, iar acesta cuprinde distractie + bilet. ??
See you there! ⚡⚡⚡

—- REGULAMENT —–
– Organizatorii evenimentului isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.
– Publicul evenimentului are obligatia de a se comporta civilizat, fara a cauza daune obiectelor materiale (echipament muzical, lumini, obiecte de decoratiune etc.) si de a se comporta civilizat in raport cu ceilalti participanti la eveniment.
– Este interzisa patrunderea in unitate (Urania Palace) cu bauturi cumparate din alta parte, obiecte contondente sau substante stupefiante.
– Participantii la eveniment sunt obligati sa accepte controlul corporal la intrarea in unitate (Urania Palace)
– In cazul deteriorarii oricarui bun, participantul care a cauzat dauna este obligat sa achite contravaloarea acesteia in termen de o zi.

! Plata biletului atrage dupa sine confirmarea respectarii regulamentului, iar orice abatere de la acesta poate duce la ruperea bratarii si excluderea de la acest eveniment pe perioada definitiva fara a se returna contravaloarea biletului !

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This