L.A.P.S.U.S with Ada Kaleh/Octave/Lucide/Verzila/Mofescu/Alex

L.A.P.S.U.S with Ada Kaleh/Octave/Lucide/Verzila/Mofescu/Alex

Noul concept Lapsus debuteaza printr-un eveniment aparte ”in the nature”, acompaniat de magia sunetelor create de Ada Kaleh, Octave, Lucide, Ivva, Khaleea,Alex Simori, Verzila si Mofescu, indragiti artisti ai scenei underground. Va asteptam intr-un cadru feeric in care beaturile sa ne uneasca si sa ne faca sa retraim libertatea de a simti si asculta muzica pe care cu totii o indragim. Accesul se face incepand cu ora 18:00.
Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara in cazul biletelor tiparite.

In ziua evenimentului, biletele se pot achizitiona in format fizic, la locatie, in limita stocului disponibil.
Ada Kaleh=> https://soundcloud.com/adakalehromania
Octave => https://soundcloud.com/octavee
Lucide=> https://soundcloud.com/lucidedj
Ivva=>https://soundcloud.com/vladivva
Alex Simori=> https://soundcloud.com/alexsimori
Verzila=>https://soundcloud.com/verzila
Mofescu=>https://soundcloud.com/mofescu
Khaleea=>https://soundcloud.com/alexandrakoszeghi

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This