Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare Code for Cluj-Napoca. Hack Day #1

25 January, 2019, 7:00 pm - 26 January, 2019, 10:00 am

Ziua 1: vineri, 25 ianuarie – Lansare Code for Cluj-Napoca + Parteneriat Open Data între Code for Romania și Primăria Cluj-Napoca

E oficial. Lansăm Code for Cluj-Napoca! Te așteptăm vineri seara de la ora 19.00 să sărbătorim cum se cuvine tehnologia civică. Hai să cunoști cea mai mișto și cea mai altruistă comunitate de IT-isti din România și să iei parte la cea mai cool gașcă de super eroi care zi de zi mai adaugă un feature digital României.

Vino să îi cunoști pe câțiva dintre membrii fondatori ai Code for Romania dar și pe colegii tăi din oraș care deja lucrează de peste doi ani pro-bono la aplicații menite să ne facă viața mai bună și află cum poți să te implici și tu.

Tot vineri, vom anunța oficial lansarea noului parteneriat între Code for Romania, Primăria Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai. Ce înseamnă acest lucru? Vom lucra alături de partenerii noștri la construcția unui portal de date deschise și ne vom asigura că datele ajunse acolo vor fi de cea mai bună calitate. Bazele de date ce vor ieși din acest parteneriat vor fi încărcate ca open data pe noul Data Portal Cluj-Napoca. Noi lucrăm din greu la Data Portal și te așteptăm sâmbătă să-ți povestim mai pe larg în persoană de ce e important ca datele administrației să fie deschise.

Ziua 2: sâmbătă, 26 ianuarie – Commit to change – Hack Day #1

Ce este Code for Romania:
Așa cum ne spune și numele, misiunea noastră este să scriem cod pentru a face din România țara pe care ne-o dorim cu toții. De aceea, Tech for Social Good este principalul program al Code for Romania, locul în care ne suflecăm mânecile și dezvoltăm soluții pentru probleme sociale.

Details

Start:
25 January, 2019, 7:00 pm
End:
26 January, 2019, 10:00 am
Website:
https://www.facebook.com/events/1966782543374852/

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Share This