Lansare de carte – Terapia relațiilor

Lansare de carte – Terapia relațiilor

Miercuri, 17 octombrie, librăria Bookstory si editura ASCR vă invită la prezentarea titlului Terapia relațiilor.

Invitate:
Ștefania Miclea, doctor în psihologie, psiholog principal
și Mirela Pop, doctor in psihologie, psiholog principal psihologie clinică.

Cel mai renumit expert în relațiile de cuplu și autor de succes, dr. John Gottman ne pune la dispoziție un program simplu și eficient în cinci pași, bazat pe douăzeci de ani de cercetări inovatoare, care poate face să fie mai bune toate relațiile din viața noastră – cele cu partenerul de viață, cu copiii, cu frații și chiar cu colegii de serviciu. În Terapia relațiilor, dr. Gottman: dezvăluie elementele cheie ale relațiilor sănătoase, punând accentul pe importanța a ceea ce el numește „apropiere emoțională”, introduce noul concept de „cerere” emoțională, unitatea fundamentală a apropierii emoționale,
oferă instrumente extraordinar de eficiente pentru îmbunătățirea modului în care facem cereri de apropiere emoțională și răspundem la cele ale altora.

John M. Gottman, PhD, este cofondator al Institutului Gottman, director executiv al The Relationship Research Institute și profesor emerit de psihologie la Universitatea Washington din Seattle. Printre cărțile sale de mare succes se numără și Cele șapte principii ale unei căsnicii fericite, pe care o scrie împreună cu Nan Silver (Editura ASCR, 2018).

Joan DeClaire este director de comunicare la Kaiser Permanente Washington Health Institute din Seattle, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul psihologiei sănătății, relațiilor și familiei.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This