Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lansare roman „Abandon”

27 November, 2018, 7:00 pm - 8:00 pm

Vă invităm la lansarea romanului „Abandon”, de ROC, publicat la Editura Eikon. Evenimentul va avea loc în data de 27 Noiembrie, ora 19 la Libraria Bookcorner-Librarium, Eroilor 15, Cluj-Napoaca.

Despre invitatii evenimentului.

Vianu Mureșan. Conf. Univ. Dr., Referent științific, Editura Eikon
„Mi-e de neconceput traseul sau evoluția mea fără influența pe care au exercitat-o, fără modificările pe care le-au produs autorii citiți de mine. Nu știu cum aș arăta sau ce s-ar fi întâmplat sau cât de mult m-aș fi împăcat cu devenirea mea în lipsa acestor autori.”

Virgil Mihaiu. Scriitor, jazzolog și diplomat român, profesor de estetica jazzului. Între 2006-2012 a fost întâiul director al Institutului Cultural Român din Lisabona și ministru consilier pe lângă Ambasada României din Portugalia.
Fondează Cursul de Estetica Jazzului la Academia de Muzică din Cluj în 1997.

Valentin Ajder. Directorul editurii Eikon din 2003
Inițiatorul Festivalului AXIS LIBRI, Galați, ”De carte trebuie să te împiedici”

Despre roman.

Abandon este povestea unei frumoase și intense relații tată – fiică, a lui R. și Cherry. Este lupta lui R. pentru a i se recunoaște dreptul de a fi tată, de a-și crește și educa copilul. Este maturizarea forțată a lui Cherry. Este neputința lui R. în fața unei societăți ce judecă în clișee comode.
O poveste zbuciumată de familie. Un destin comun. Cel al bunicii Genica, al tatălui lui R., al lui R. și al lui Cherry. Fiecare abandonează sau este abandonat într-un fel. Fiecare își trăiește drama în singurătate, pentru că doar așa se poate trăi o astfel de experiență.
O istorisire cu accente dramatice, presărată cu umor amar, cu trimiteri spre un sistem de justiție ce pare că și-a abandonat misiunea.

Details

Date:
27 November, 2018
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/2267095696851860/

Locație

Book Corner Librarium
Eroilor, 15
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map
Share This