Lansarea Revistei ”Opera Story Magazine” | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Lansarea Revistei ”Opera Story Magazine”

16 January, 2018, 6:00 pm - 8:00 pm

Marți, 16 ianuarie 2018, ora 18:00, vă adresăm o invitație specială și inedită la evenimentul de Lansare a OPERA STORY MAGAZINE, singura revistă din România dedicată exclusiv operei!
Evenimentul este găzduit de Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga” din Cluj-Napoca – Sala de Conferințe ”Ioan Mușlea”. Intrarea este liberă.

***
OPERA STORY MAGAZINE este singura revistă din România dedicată operei, ce apare la Cluj sub auspiciile Clubului „Pro Opera Transilvană”, înfiinţat anul acesta de către Daniel Metz, CEO al NTT DATA ROMÂNIA, în colaborare cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

„Opera Story Magazine” îşi propune să aducă oamenii şi mai aproape de instituţia operei nu doar din Cluj, ci şi din întreaga ţară, oferindu-le într-un limbaj accesibil: interviuri cu Stelele Scenei, crâmpeie de istorie memorabilă, critică de spectacol, storytelling-uri, parodii culturale, prezentări de carte etc. Visul unui mare artist liric al scenei, din vremurile de altădată, se împlineşte, aşadar, după mult timp de aşteptare. Publicul din România, iubitor de Operă, are acum ocazia de a cunoaşte mai bine şi mai de aproape, viaţa fascinantă de pe scenă, acolo unde actul de cultură se desfăşoară după cele mai înalte criterii de profesionalism. El nu face decât să evidenţieze bogăţia de talente cu care a fost înzestrat acest popor sortit să scrie, să cânte și să creeze, tocmai în acest interval de timp, încă o pagină importantă din frumoasa sa istorie.

Vă invităm, așadar, să ne fiți alături la scrierea acestei noi și memorabile povești în parcursul instituției lirice clujene și să descoperiți Nr.1 al revistei Opera Story Magazine, MARȚI, 16 IANUARIE 2018, începând cu ORA 18:00, la evenimentul de lansare găzduit de BIBLIOTECA CENTRAL UNIVERSITARĂ DIN CLUJ – Sala de Conferințe ”Ioan Mușlea”.

Detalii

Dată:
16 January, 2018
Program:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/308931879626886

Locație

Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga” Cluj
Str. Clinicilor nr. 2
Cluj-Napoca,400006Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.