The Last Atelier Panorama | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

The Last Atelier Panorama

15 June, 2018, 3:00 pm - 16 June, 2018, 7:00 am

Povestea Atelier Panorama ajunge la final: cea mai faină petrecere deasupra orașului, sub cerul liber, se pregătește de un final spectaculos. One Panorama to rule them all! Alături de un aventurier în Afro-Europa – zglobiul parizian GUTS, superfunkerii budapestani & filosofii pop de la MÖRK, dealerii absoluți de acid-jazz & bossa nova din Hanovra, Mo’ Horizons, și doi furnizori autohtoni de vise electronice, îmblânzitori de puseuri sonice – Musai și TZUC.

Ne (re)vedem cu toții sus, pe deal, în frumoasa livadă de pe Feleac (din șoseaua ce urcă spre Turda, în dreapta, spre complexul Wonderland). Petrecerea începe la 3 după-masa și se termină când ne dăm bătuți. Și să fie clar: nu avem de gând să ne lăsăm cu una, cu două, vrem, ca de obicei, să prindem răsăritul împreună!
___________________________________________

GUTS | MO’ HORIZONS | MÖRK | MUSAI | TZUC
___________________________________________

Biletul în avans pentru Atelier Panorama #7 costă 30 de lei și se va găsi în scurt timp la vânzare în Atelier Cafe sau online, pe Eventbook. În ziua evenimentului, biletul va costa 40 de lei.

Pentru alte informații, sună-ne la 0264.450.655 sau lasă-ne un mesaj în privat pe pagina Atelier Cafe.

Detalii

Start:
15 June, 2018, 3:00 pm
End:
16 June, 2018, 7:00 am
Eveniment Category:
Tag:
, , , , , ,
RSVP
https://www.facebook.com/events/2064917787055938/

Locație

Livada Panorama
Calea Turzii
Cluj-Napoca, Romania

Organizator

Atelier Cafe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.