Les Nuages LIVE @ ROOM

Les Nuages LIVE @ ROOM

Unde se potrivește cel mai bine a se cânta muzica de cameră? Într-o cameră, bineînțeles. În traducere în engleză, că se poartă, în ROOM ?. Un local nou și primitor din centrul Clujului.

Despre trupa noastră foarte multe lucruri noi nu se mai pot spune. Suntem tot aceeași de câțiva ani și ne simțim bine împreună, așa că avem de gând să continuăm. Singura constantă este schimbarea, schimbarea repertoriului. Bineînțeles că asta se întâmplă datorită gusturilor noastre, ele fiind cele care dictează alegerea pieselor.

Fiecare concert vine cu o poveste. A noastră de data asta este una pe care o vom povesti împreună. Ne-am gândit să facem cumva să ne cunoaștem mai bine și cea mai bună variantă este cea în care ne întâlnim toți într-un loc cald și povestim. Promitem să fim spontani, fără discursuri pregătite de acasă și să fim cât se poate de sinceri. Nu știm exact cine sau câți sunteți acești “voi” însă vă considerăm prieteni, oameni faini, cu chef de ascultat și cântat muzică, așa că haideți la concertul nostru!

Andrada Codorean – Voce & Vioară
Roxana Tuță – Vioară
Adela Moldovan – Violoncel
Bianca Comșa – Violă
Áron Ferencz – Percuție

Suport artiști – 10 lei

Atenție! Locuri sunt limitate. Primul venit, primul primit.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This