fbpx

Leț complain!

Leț complain!

Ești frustrat că trebuie să le faci tu treaba ălora de la job că nu-s în stare de nimic? Iar ai rămas cu prea multă lună la sfârșitul banilor? Fraierii ăia care tot spamează cu spoiler memes din Ghemotron? Ăștia care au creat evenimentul ăsta și au scris leț în loc de let’s? Politică, prețul la hârtie igienică, vreme, bârfe, de ce a murit ciobanul moldovean în Miorița și nu ceilalți, multe alte subiecte picante, etc.
Hai să fim realiști.
NE PLACE SĂ NE PLÂNGEM MAI MULT DECÂT NE PLACE SĂ BEM BEREA AIA BINE MERITATĂ DE DUPĂ JOB.

Fie că e un motiv real, obiectiv, subiectiv, bine întemeiat sau nu, dorința de a ne plânge face parte din noi și scânteia sa așteaptă cu neîndârjire orice suflu infim de vânt pentru a se inflama.
Problema este că oamenii cu care ieșim la beri sunt aceiași iar dramele rămân de cele mai multe ori neschimbate. Și parcă nu mai suntem mulțumiți să primim aceleași păreri sau aceleași sfaturi pe care oricum nu le aplicăm niciodată, dar e bine să-i lăsăm pe alții să-și răcească gura în timp ce li se fumează singure țigările.

DA, E TIMPUL SĂ FACEM O SCHIMBARE și să ne îndreptăm bullshitul, măcar pentru o zi, către altcineva, mai ales că mai nou se plâng ei șoferii de taxi și rândul nostru nu mai vine până ajungem la destinație. Știm, prietenii ăia care ascultă de fiecare dată sunt minunați, dar hai să le dăm timpanelor lor șansa la o bine meritată pauză.

Așadar, haide să te plângi, GRATIS, ORICĂREI PERSOANE CARE PARTICIPĂ LA ACEST EVENIMENT, cine știe, poate chiar primești un sfat util prin care să-ți rezolvi problemele. Sau poate doar o să dai din gură degeaba. Dar acum nu prea contează, important e să îți faci mesajul înțeles.

__________
Tldr: Nu avem nimic gratis, hai să te mai plângi și altora, că s-au plâns prietenii că încep să se plângă de la cât te plângi iar.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This