Liberty on Bike #5

Liberty on Bike #5

Dăm startul unei noi ediții Liberty on Bike!
Pregătește-ți echipamentul, încarcă-te cu voie bună și vino împreună cu echipa ta să dovediți că sunteți cea mai sportivă echipă din parcul nostru tech!

Înscrie-te alături de încă 3 colegi la adresa [email protected] și participă la Liberty on Bike 5 – Criteriul Companiilor, vineri, 21 septembrie. Ca de obicei, prietenii noștri de la Tura de Noapte îți vor sta la dispoziție pentru a te asigura că bicicleta ta este în formă maximă, precum și cu sfaturi despre ciclism.

Criteriul Companiilor este o cursă de tip „Criterium” (cursă rapidă, cu o tură parcursă de mai multe ori), cu punct de start și finish la Liberty Technology Park Cluj, organizată exclusiv pentru angajații companiilor rezidente în parcul nostru.

Nu există o taxă de înscriere, iar fondurile necesare organizării acestui eveniment sunt asigurate cu sprijinul partenerilor noștri. La competiție pot participa maxim 10 echipe, astfel că vor avea prioritate la înscriere echipele care participă la proiectul nostru comunitar de donații de biciclete.

Te așteptăm!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This