Life Hacks Academy – Real Travel Goals

Life Hacks Academy – Real Travel Goals

Ți s-a întâmplat vreodată să cauți o cazare decentă (și pentru care să nu-ți vinzi un rinichi) în orașul pe care aveai în gând să-l vizitezi? Sau ai avut un moment în care te-ai chinuit să închizi bagajul – fie la plecare, de dragul tuturor ținutelor instagrammabile, fie la întoarcere din cauza multiplelor suveniruri pe care nu ai putut nicicum să le lași în urmă? Era bine să fi știut atunci cum să-ți optimizezi lucrurile din bagaj cu ajutorul unor life hacks practice, nu?

Fie că ai experiență sau ești un novice într-ale călătoritului, mereu sunt lucruri noi pe care le poți descoperi pentru a-ți face vacanța mai plăcută, mai stress-free și chiar mai accesibilă.

Te invităm la o sesiune de live tutorials despre cum poți să-ți dai un upgrade călătoriilor de-acum încolo, cu ajutorul unor mici trucuri, dar de mare efect!

Cei patru speakeri, pe care urmează să-i dezvăluim curând, și-au făcut temele și sunt gata să ne dea cele mai bune sfaturi și „scurtături” care să ne simplifice viața, adică some #RealTravelGoals*.

Ce mai trebuie să știi?
Locație: Majorel Offices in Cluj Napoca- Liberty Technology Park, Strada Gării, nr. 21 , cladirea E, etajul 1. *Intrarea Medicover.
Speakers: Matthew Weaver, Sabina Borzas, Sonia Veres, Raluca Ciornea
Intrarea e gratuită, însă trebuie să te pre-înregistrezi pentru a putea participa deoarece locurile sunt limitate. Pre-înregistrarea se face prin completarea formularului de aici.

*#RealTravelGoals face parte din seria de evenimente Life Hacks Academy by Majorel, prin care te ajutăm să descoperi mici trucuri care îți fac viața mai ușoară.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This