boys will be boys

Lift – boys will be boys @ Fabrica de Pensule

Lift – boys will be boys @ Fabrica de Pensule

Liftul este acel spațiu îngust unde putem fi aproape unul de altul, dar fără a intra în contact.
Liftul este mereu în mișcare. Însă când deodată mecanismul se blochează, în acest spațiu mic se poate întâmpla orice.

“Coregrafia lui Ferenc Fehér te împinge într-o rețea de asociații prin conotații concrete, dar și abstracte: mediul industrial și mediul corporațiilor, spațiul îngust și neutru al liftului, stări de tranziție, elipsă și suspans între etaje, claustrofobie, asociații care deschid mintea spre jocurile imaginației.” (Varga Anikó)

Trailer

Interpreți: Deák Zoltán, Szekrényes László, Veres Nagy Attila
Coregraf: Fehér Ferenc
Muzică: Fehér Ferenc
Tehnician lumini: Szabó Huba
Tehnician sunet: Chirițescu György
Garderobieră: Both Melinda
Regizor tehnic: Bartók Enikő

➡️ Rezervări
________________

Ferenc Fehér este un dansator, coregraf independent de la Budapesta, producător al mai multor spectacole care participă cu succes la festivaluri internaționale de teatru și dans. Stilul inedit al interpretului provine din combinarea expresivă a dansului freestyle, mișcări zoomorfe și artele marţiale. Din 2013 este coregraf recurent la Studio M.
/O prezență fizică misterioasă care provine din intenția intensivă de autodefinire și din instinctivitatea profundă a mișcării. Ai două opțiuni: ori te uiți fermecat la acest corp în mișcare ori te uiți confuz în jur, zăpăcit și fascinat./ (Balkon, 2002/07,08)

Studio M a fost înființat în anul 2005 la Sfântu Gheorghe și reprezintă un limbaj teatral unic în țară. Trupa vorbește despre lume într-un limbaj specific născut din fluctuația dintre teatrul fizic, dansul contemporan, vizualitate, respectiv teatrul liric și dramatic, formulându-şi ca misiune consolidarea genului în gândirea teatrală şi coregrafică din regiune.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This