Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Lights In The Park 2021 – Cluj Napoca

19 March - 28 March

lights on in the park

Pentru că avem în continuare nevoie de lumină, Festivalul de lumină Lights On și Iulius Group prezintă în premieră pentru România expozițiile instalațiilor artistului britanic Luke Jerram sub egida Lights in the Park în perioada 19-28 martie 2021.

Museum of the Moon și, pentru prima oară în România, Marte sunt instalații-eveniment care vor fi expuse simultan în Iași și Cluj-Napoca, o premieră și pentru artistul britanic.

Astfel, clujenii se vor putea bucura de Marte în Iulius Parc, în perioada 19-28 martie. Instalația va putea fi vizitată în intervalul orar 5-22, fiind amplasată în aer liber, accesul fiind gratuit pentru public cu condiția respectării regulilor și restricțiilor pentru păstrarea distanței minime de siguranță.

Personalul de pază va supraveghea în permanență expoziția, astfel că publicul este rugat să urmeze întru totul instrucțiunile primite. La fața locului vor fi indicatoare clare care marchează aceste reguli în conformitate cu legislația în vigoare.

Vizitele vor fi permise doar cu purtarea măștii de protecție și cu păstrarea distanței minime de siguranță.

De asemenea, împreună cu partenerii noștri de la Iulius Group vom organiza un concurs de fotografie pentru vizitatorii instalației, concurs despre care vom posta detaliile înainte de începerea expoziției.

Lumina continuă.

Details

Start:
19 March
End:
28 March
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/246328827195488/

Locație

Iulius Parc Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, Romania
Share This