Lights On Romania 2020 - Solitude Edition

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

The LIGHTS are still ON. We’re on.
Ediția cu numărul 3 a Lights On Romania are loc și în acest an. Tema ediției este solitudinea, care nu înseamnă neapărat singurătate sau izolare, ci înseamnă adaptare, introspecție.

Prin aceasta, sperăm să aducem puțină speranță în viețile noastre, anunțându-vă că veți putea vedea și în acest an instalații de lumină sculpturale pe străzile Clujului, în spații complet deschise. Și sperăm să aducem o fărâmă de speranță și în sânul comunității locale, în a cărei valoare credem cu tărie, iar în acest sens ce vă dezvăluim acum este că vom explora diverse dimensiuni ale acesteia.

Fiți bine, purtați mască, bucurați-vă de lumină în mod responsabil. E cea mai dificilă, dar nu imposibilă, ediție pe care am organizat-o până în prezent, dar am organizat-o cu gândul că lumina vindecă.

Lights On e o expoziție de artă stradală de mari dimensiuni, un festival de light-art. Instalațiile pot fi văzute la pas prin oraș, din mașină (pentru că sunt de mari dimensiuni) sau online, pe canalele noastre de comunicare. Oricum alegi, lumina ne va aduce tuturor puțină speranță în acest final de an.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This