LIVE MUSIC @ ZAZEN

LIVE MUSIC @ ZAZEN – Radu Almășan (Bosquito) Acoustic

LIVE MUSIC @ ZAZEN – Radu Almășan (Bosquito) Acoustic

Armonii de toamnă în acorduri de chitară sunt promisiunea serii de marți, 25 octombrie – ne dăm întâlnire la Grădina Zazen cu muzică live, mâncare de tot felul și voie bună. Hai să te bucuri alături de noi de un concert acustic inedit cu Radu Almășan, compozitorul și solistul vocal al trupei Bosquito.

Iar noi, prietenii tăi de la Zazen Verde, începem seara cu #happyhour la toate berile din meniu, în intervalul 17:30 – 19:30!

“Vă invit să mă vedeți într-o ipostază artistică mai intimă. Fără band, doar cu o chitară în brațe, vă voi prezenta câteva din cântecele ce mi-au modelat personalitatea și – de ce nu? – viața. Vă aștept cu drag!” – a spus Radu Almășan.

Vei avea ocazia să asculți live melodii de rock latin, cântate de unul din cei mai buni interpreți ai acestui gen de la noi.

Intrarea se face începând cu ora 18:00, iar concertul începe la 20:00. Zona concertului este acoperită în caz de vreme neprielnică, însă asta face ca locurile să fie limitate – așadar îți sugerăm să îți iei biletele din timp.

– le găsești chiar aici

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE