Live painting w/ Kero & Ocu [TiMAF 2020]

Live painting w/ Kero & Ocu [TiMAF 2020]

”Arta este o necesitate, nu un lux.” Nu suntem singurii care avem această credință și nici nu suntem primii care ne lăsăm ghidați în misiunea noastră de către ea. Și la fel cum noi ne-am dorit, încă de la început, să facem creația artistică accesibilă pentru un public foarte larg, la fel au vrut și Kero și Ocu prin picturile murale pe care le creează.
Cei doi artiști ni se alătură (și) anul acesta la TiMAF, de data aceasta într-un context care ne permite să-i vedem în procesul de construcție a artei, un adevărat spectacol de live painting pe care îl vor realiza pe peretele unei clădiri din curtea Căminului Subcultural.
Come and watch, you will be amazed.
____
DESPRE KEROCU
KEROCU este un duo artistic românesc – o sinergie a artiștilor Kero și Ocu, a căror colaborare a apărut într-un stil nou, ce se completează reciproc.
KERO este unul dintre inițiatorii artei stradale și al graffiti-ului din România, un artist care încearcă aproape obsesiv să găsească esența în formă.
Pe de altă parte, OCU a explorat conceptul de auto-înțelegere și iubire de sine prin diferite materiale și suporturi, de la pictură la instalații mixte. Având un fundal spiritual, operele sale de artă se află la intersecția sufletului și a minții.
___
INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE
Participarea la eveniment este gratuită.
Evenimentul va fi deschis spre vizitare în intervalul orar 16:00-19:00, accesul fiind în permanență controlat pentru a putea respecta măsurile de distanțare fizică și a ne încadra în capacitatea legală a locului.
______________
MĂSURI DE SIGURANȚĂ
Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spațiul delimitat și respectarea distanței de 2 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul TiMAF din acest an. În momentul sosirii la eveniment, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This