Loading Evenimente

« All Evenimente

Living Dinosaurs Experience

5 August, 10:00 am - 8 August, 10:00 pm

|Recurring eveniment (See all)

An event every week that begins at 10:00 am on Sunday, Thursday, Friday and Saturday, repeating until 31 October, 2021

Living Dinosaurs

După succesul expoziției „Space in the City” – o călătorie interactivă prin istoria explorării spațiului, care s-a prelungit până pe 13 iunie, Showtime Productions & Asociația Proexpo, vă invită să vă întoarceți în timp în lumea dinozaurilor la Living Dinosaurs Experience!
Pe perioada 1 iulie – 31 octombrie, 2021, vă invităm în Parcul Industrial Tetarom I, să vă bucurați de această expoziție interactivă, să vă faceți poze inedite cu dinozaurii și să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații.

Puteți să faceți asta individual, alături de familie sau în cadru organizat sub formă de team-building, evident cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și sanitare în contextul delicat în care ne aflăm (pandemia Covid).

Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani, și faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp… văzduhul.

Living Dinosaurs Experience oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității.

Prin urmare vă lansăm provocarea de a ne însoți călătoria noastră imersivă în trecut, în perioada următoare, garantându-vă experiențe unice!

Expoziția va fi deschisă de joi până duminică, în intervalul 10:00 – 20:00

BILETE AICI.

Ready for a dino ride?

Living Dinosaurs Experience a vizitat peste 26 de țări din întreaga lume și a avut peste 7 milioane de vizitatori.

Această expoziție este organizată în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Biologie și Geologie și Direcția Patrimoniu Cultural Universitar.

Details

Start:
5 August, 10:00 am
End:
8 August, 10:00 pm
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
, ,

Locație

Tetarom 1
Taietura Turcului 47
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania

Organizator

PROEXPO
Share This