Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Love and Marriage | Târgul de Nunți

18 January, 2019, 10:00 am - 20 January, 2019, 6:00 pm

LOVE AND MARRIAGE EXPO ??
? Evenimentul este dedicat viitorilor miri. Știm cât de importantă este ziua nunții pentru tinerii îndrăgostiți, cât de prețios este timpul alocat pentru a face cele mai bune alegeri în materie de ținute de ceremonie și cât de dificil este să găsești tot ceea ce cauți într-un singur loc.

Când vine vorba de a găsi inspirația pentru organizarea unei nunți, opțiunile sunt numeroase. Inevitabil, trendurile se schimbă de la an la an, dar este fundamental ca viitori miri să includă detalii noi pentru ca ceremonia nunții să fie deosebită. Tendințele prezentate la Târgul de nunți Love and marriage se potrivesc pentru fiecare tip de nuntă, fie ca vorbim de nunți cu tentă tradițională sau ceremonii moderne.

În categoria trendurilor pentru nunțile din anul 2019 intră și dronele, proiecțiile 3D, invitații plantabile din hârtie reciclabilă și multe alte trenduri ecologice menite să aibă grijă de mediul înconjurător și în același timp să confere nunților un touch glam & green.

Viitoarele mirese află cele mai noi tendințe direct de la specialiștii din domeniu. Unul dintre experții din industria nunților va fi prezentă în cadrul târgului Love and Marriage Expo pentru a susține worksop dedicat mireselor. Geta Ungurean, unul dintre cei mai îndrăgiți și experimentați wedding planneri din România, va prezenta tendințele anului 2019 în industria nunților. Geta a început să aducă zenul în viața mirilor în urmă cu 8 ani și de atunci s-a perfecționat mereu pentru a aduce un plus de valoare nunților pe care le organizează. În cadrul târgului “Love and Marriage” va fi lansată și agenda Zen Day – My wedding planner by Geta Ungurean.

Vă așteptăm cu drag!

* Inregistreaza-te cu un bilet gratuit pentru a lua parte la eveniment.

Details

Start:
18 January, 2019, 10:00 am
End:
20 January, 2019, 6:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1689791861126993/

Locație

Wonderland Cluj Resort
Feleacu
Cluj-Napoca, Cluj 407270 Romania
+ Google Map

Organizator

Libero Events
Share This