Lume, lume... Hai la piață!

Lume, lume… Hai la piață!

Lume, lume… Hai la piață!

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la Piața Volantă din 21-23 mai 2021, între orele 10:00-18:00, care se va desfășura în cadrul Parcului Etnografic “Romulus Vuia”, str. Tăietura Turcului.

Împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, cu ocazia sărbătoririi Sf. Constantin și Elena, vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire de către meșteri populari de excepție.

Vor expune peste 50 de meșteri populari și producători din cele 8 bresle ale asociației, prezentând costume populare, tricotaje, fețe de masă, ștergare, produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, iar breasla producătorilor va fi prezentă cu legume și fructe – producție proprie, miere și produse apicole, ulei presat la rece, vin și țuică, turtă dulce și ciocolată, prăjituri și siropuri naturale, aranjamente din lavandă și alte plante, precum și alte surprize.

De asemenea, vom avea și demonstrații de olărit, pictat pe ceramic, icoane și război de țesut.

Cu această ocazie puteți admira și cumpăra produsele tradiționale, cunoscând totodată meșterii Asociației care pun mult suflet în ceea ce fac.

Vă așteptăm cu drag în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”!
________________
Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This