fbpx

Lume, lume…Hai la piață! Ediția a III a

Lume, lume…Hai la piață! Ediția a III a

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la cea de a treia ediție a evenimentului Lume, lume…Hai la piață! organizat în cadrul Parcului Etnografic “Romulus Vuia”, în perioada 23-27 iunie 2021, între orele 10:00-18:00.

Împreună cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire de către meșteri populari de excepție, sărbătorind totodată Ziua Iei și Ziua de Sânziene!

Vor expune peste 60 de meșteri populari și producători din cele 8 bresle ale asociației, prezentând costume populare, tricotaje, fețe de masă, ștergare, produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, iar breasla producătorilor va fi prezentă cu legume și fructe din producție proprie, miere și produse apicole, ulei presat la rece, vin și țuică, turtă dulce și ciocolată, prăjituri și siropuri naturale, aranjamente din lavandă și alte plante, precum și multe alte surprize.

Cu această ocazie puteți admira și cumpăra produse tradiționale, cunoscând totodată meșterii Asociației care pun mult suflet în ceea ce fac.

De asemenea, vom avea multe ateliere de cusut și țesut pe verticală (război pe verticală), tricotat, împletit, olărit, pictat pe ceramică, pe lemn și icoane. Încurajăm mult participarea celor mici 

Împreună ducem tradiția mai departe!
________________
Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This