Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Magicluj – Spectacol de magie pentru cei mici

29 Aprilie, 11:00 am - 12:00 pm

Detalii

Data:
29 Aprilie
Interval orar:
11:00 am - 12:00 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/423909788032765

Organizator

MAGITOT

Locație

Cinema Dacia
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Site:
facebook.com/CinemaDaciaCluj/
Magicluj – Spectacol de magie pentru cei mici

Ceea ce inițial a fost o joacă, a devenit astăzi un adevarat mod de viață. El este MAGITOT, cel care a reușit intr-un mod unic să amestece magia cu actoria. Cu UNATC-ul în spate și cu mult curaj artistic, MAGITOT este astăzi un brand național, apreciat atât de televiziunile din țară cât și de organizatorii de evenimente de calitate. Cele două momente din sezoanele 2 și 3 de la #iUmor au stârnit admirația atât a juraților, cât și a marelui public.”

Greutatea spectacolului său are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, simțindu-se detașat de problemele cotidiene. Magitot a reușit să-i distreze pe toți, de la cel cu barbă sură, pâ’n la cel cu țâța-n gură, avand astfel o paletă de manifestare artistică foarte mare. Profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un bun entertainer, toate astea amestecate cu umorul specific, il fac pe MAGITOT să fie un brand național.

Vă invitam să participați la un spectacol de magie cu totul și cu totul diferit, dedicat celor mici, interactiv, intr-o atmosfera plină de veselie și relaxare, în care vom râde foarte mult.

Vă așteptăm cu mare drag!

Pret bilet: 20 RON

Vânzarea biletelor este disponibilă aici.

Informatii la: 0744 99 33 50

29 Aprilie 2018, ora 11:00
Cinema Dacia, Str. Bucegi, Nr. 11B, Cluj Napoca, Cluj.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz