fbpx
Make Music Not War

Make Music Not War w. Mădălina Pavăl @ Record Park

Make Music Not War w. Mădălina Pavăl @ Record Park

A doua zi la Napoca Avenue 2021 debutează cu un talk unde, alături de echipa Make Music Not War, am invitat-o pe Mădălina Pavăl să ne prezinte mini masterclass-ul “Muzica înseamnă acasă”!

Mădălina Pavăl va susține “Muzica înseamnă ACASĂ” unde veți învăța să fiți voi și să fiți liberi. Ea nu promite nimic. Nimic în afară de a urma ceea ce vrei să faci și să fii. De-a te pune pe tine pe portativ și de-a avea curajul ca alte instrumente și alți oameni să-ți cânte povestea. Pentru că așa e povestea noastră. E și a ta, și a ta, și a ta!

Despre Mădălina Pavăl:

„Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Sonoritățile noastre se află la intersecția fină între clasic și tradițional. Stilul “fel și fel”.

Împreună cu 12 muzicieni tare talentați, facem muzica vie și acustică, îndrăznim să-i spunem muzica lumii, de film și de dans sau să nu-i spunem în niciun fel.
La sfârșitul anului 2019 am lansat primul meu album “Oamenii se fac dor”, care, cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta. Cântă povestea așa cum a fost ea “scrisă” de fiecare dintre noi. Și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

Make Music Not War (MMNW) reprezintă prima școală independentă de producție muzicală din Cluj. Cu alte cuvinte, acest proiect reprezintă locul potrivit și ideal pentru toți iubitorii de muzică, indiferent de experiența sau domeniul lor de activitate. Singurul lucru care contează este pasiunea și dragostea lor pentru muzică.

______________

INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE

Participarea la acest eveniment este GRATUITĂ. Dar nu uitați să vă înregistrați, înscrierea fiind obligatorie!

Locurile la eveniment sunt limitate (20 de locuri disponibile), iar înscrierea se face pe baza completării formularului acesta.

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!

Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:

1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This