Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Manual de tranziție – lansare de carte și dezbatere

13 December, 2018, 6:30 pm - 8:00 pm

Librăria Bookstory și Editura Seneca vă invită joi, 13 decembrie, ora 18:30, la evenimentul de lansare a cărții Manual de tranziție, de Rob Hopkins.
Invitați:
Tudor Petruțiu, Asociația Română de Permacultură
Corina Rusu, Cultivă Orașul

Aceasta nu este o carte despre cât de îngrozitor ar putea fi viitorul. Este despre Mișcarea de Tranziție – mișcarea comunităților din peste 50 de țări care se reunesc pentru a reimagina și a reconstrui lumea. „Mi-am dat seama că o mare parte din ceea ce facem ține de imaginație, de abilitatea noastra de a întreba: «Ce-ar fi dacă?…»“

Tudor Petruțiu este președintele Asociației Române de Permacultură și inginer horticol, ca formare. A fost implicat în mai multe inițiative locale de grădinărit comunitar, de grădinărit ecologic în sistem CSA, de promovare a grădinăritului în școli și a susținut seminarii de permacultură în mai multe locații din țară.

Corina Rusu este absolventă de științe sociale (antropologie) și este membră a inițiativei Cultivă Orașul, un proiect social și educațional de grădinărit urban. Este interesată de dezvoltarea ideilor și proiectelor de grădinărit urban, agricultură susținută de comunitate și suveranitate alimentară.

Details

Date:
13 December, 2018
Time:
6:30 pm - 8:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/551632928642279/

Locație

Bookstory
Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map

Organizator

Bookstory
Share This