Maraton de Stand-up Comedy

Maraton de Stand-up Comedy

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, prima zi de festival aducând în fața voastră un maraton de Stand-up Comedy cu Nicu BendeaUnguru`BulanBobi DumitrasRaul Gheba și State Ioana.
Bobi Dumitraș este membru al trupei “Fără Zahăr” și un maestru al ironiei fine și a sarcasmului. Își folosește umorul moldovenesc pentru a ridica sala și oriunde merge, are grijă să afle lumea că-i din Dorohoi.

Nicu Bendea e printre cei mai iscusiți comedianți ai Clujului și se împarte între emisiunea Tonik Show și predatul matematicii la școală. Ce au toate astea în comun? Să redea viața exact ca pe-o glumă, oricât ar fi de grea.

Ciprian Cătunescu, cunoscut drept Unguru` Bulan și-a început cariera interpretând 4 personaje diferite , Unguru’ Bulan, Frătzică, Gushteru’ și C8ilu'(Coptilu’). Totul a început dintr-o glumă la postul de radio din Baia Mare unde lucra acum 13 ani, dar spune că personajele interpretate au devenit o oglindă a societății și reușesc să-i facă pe oameni să se regăsească în ele.

Raul Gheba a atras atenția publicului în 2014 cu participarea la Românii au talent, acolo unde și-a dorit să atragă atenția publicului asupra show-urilor de Stand-up comedy, dar este cunoscut și datorită emisiunii Nimic Nou pe care o realizează pe YouTube alături de întreaga echipă din care face parte și Teo.
Spune că primul său show nu a fost cel mai reușit dar acum face furori pe scena de stand-up și crede că reacția publicului e cea mai importantă pentru a-l ajuta să pară cât mai relaxat.

Ioana State s-a hotărât de pe o zi pe alta să participe la iUmor, dar sinceritatea combinată cu un simț al umorului extraordinar au adus-o până în finală. În prima zi de FISC urcă pe scenă să dea spectatorilor o doză proaspătă de umor de calitate.

Pachete spectacole disponibile aici. Bilete pentru acest spectacol disponibile aici.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.

Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This