Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Maria Raducanu & Maxim Belciug live

11 October, 2017, 7:30 pm - 9:30 pm

Maria Răducanu și Maxim Belciug. Voce și ghitară. Live la Urania Palace: “noi nu vrem să fim geniali, noi vrem să fim trimbulinzi”.
……………………………………………………………………………………..
Vocea Mariei Răducanu a fost, neîndoielnic, blagoslovită de har. E greu, şi ar trebui să fii mai mult decât răuvoitor, să-i găseşti vreun cusur: uşurinţa cu care intră în intimitatea melodiei, eleganţa cu care ştie să-i folosească şi cel mai neînsemnat detaliu, delicateţea cu care atinge cuvintele desferecându-le de praf şi zgură, nonşalanţa cu care îşi leagănă cântecul te duc cu gândul la o plutire blindă pe care numai glasul celor aleşi ţi-o poate dărui… Maria Răducanu ştie să cânte tristeţea mai bine ca oricine altcineva, inflexiunile ei capătă parfumul deschiderii aceleia tipic ruseşti, intensitatea vibraţiei ei pare a fi totuna cu tânguirea, la fel cum armonia chitării lui Maxim Belciug poate fi atât de desăvârşită, încât să se confunde cu simplitatea şi curăţenia. (Matei Florian)
……………………………………………………………………………………..
Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
………………………………………………………………………………………
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Detalii

Data:
11 October, 2017
Program:
7:30 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Tag-uri:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/519655268378357

Organizator

Musica Poetica

Locație

Urania Palace
str. Horea nr. 4
Cluj-Napoca,400038Romania
+ Google Map

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 20
Sat 20

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Sat 20

Gazette 13

18 April, 11:00 pm - 21 April, 3:00 am
Sat 20

Lansare Oficială Vespa Club Cluj

20 April, 2:30 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.