Marketing 360 cu Anca Rarău și invitații săi @ ClujHub

Marketing 360 cu Anca Rarău și invitații săi @ ClujHub

Miercuri, 12 septembrie, deschidem o dezbatere sinceră despre care e treaba cu marketingul, despre ipoteze și prejudecăți, despre cum este de fapt, în viața reală. Tocmai pentru că auzim din ce în ce mai des că dacă ești digital marketer trebuie să știi și puțin Photoshop sau Illustrator și să mai și trimiți câte un comunicat de presă când colegul este prea ocupat, noi zicem că este bine să vorbim deschis despre rolurile fiecăruia, când jucăm în liga de marketing.

Astfel, în cadrul celei de-a treia întâlniri dedicate comunității de Marketing, vom discuta despre Media, Digital, PR, Research, BTL cu oameni avizați și cu experiență în fiecare domeniu. Un MARKETING 360 tour.,!

Vor fi discuții informale, într-un panel moderat de Anca Rarău. Sărim peste prezentările clasice (nu o să avem PPT-uri) și trecem direct la partea interactivă. Vom avea parte de dialoguri cu profesioniști, despre marketing și ‘algoritmii’ săi.

Ca să avem și o parte “fancy”, register s’il vous plaît (adică un fel de RSVP) folosind link-ul următor – după data de 3 septembrie.
Te așteptăm!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This