fbpx

Masa bunei vecinătăţi

Masa bunei vecinătăţi

Anul acesta am decis să dăm start noii stagiuni cu o cină în familie!

La Masa bunei vecinătăţi este binevenit oricine locuieşte în cartier sau este un prieten al Reactorului.
Vrem să ne cunoaştem mai bine, să aflăm lucruri noi unii despre alţii în timp ce degustăm nişte mâncăruri simple, dar delicioase (salată de vinete, zacuscă, quiche-uri sau hummus) şi bem un pahar de vin 🥞🍷.

Încurajăm participanţii la cină să contribuie cu mâncărurile care îi fac pe ei să se simtă „ca acasă” şi pe care le consideră potrivite pentru o seară liniştită alături de oameni dragi (fie că e vorba de plăcinte, tarte sau de faimoasele tale clătite: specialităţi simple şi bune de împărţit).

🥂 Haideţi să petrecem nişte timp împreună şi să ne lăsăm surprinşi de lucrurile pe care nu le ştim despre comunitatea noastră!

*Acesta este un eveniment inspirat de Someş Delivery, face parte din proiectul “Decalaj. Naraţiuni intergeneraţionale” şi este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This