Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Meet the Brewer: Bereta Talks Gipsy Brewing

31 January, 2019, 7:30 pm - 11:30 pm

“Meet the Brewer” e un concept de eveniment creat de Beer Hype & Beerologique pentru toți iubitorii de bere artizanală. Viziunea noastră e să creăm un context în care să fii față în față cu berarii români, să ajungi să-i cunoști, să afli totul despre ei, despre bunătățile pe care le creează și cum fac asta.

ACEASTĂ EDIȚIE E DESPRE GIPSY BREWING

Care-i treaba cu gypsy brewing? I-am chemat la Cluj pe Adi și Silviu, berarii de la Bereta, să ne povestească despre cum au început ei, cum a fost cu primele sarje, și cum au ajuns să-și deschidă propria berărie.

Anul trecut au lansat programul Bereta Brewing Community, oferindu-le homebrewerilor din România o oportunitate super faină: să-și facă propria bere într-o berărie adevărată.
Doi dintre câștigătorii programului – Radu Drasovean și Adi Oros, ambii homebrewers clujeni vor fi prezenți la eveniment să ne povestească despre această experiență fascinantă.

Și pentru că un eveniment de acest gen nu e complet fără o halbă-două, vom avea la draft câteva sortimente de bere de la Bereta și cea în colaborare cu Radu.

Ne vedem în Flying!

P.S. Intrarea e liberă, oricine e binevenit 🙂

Details

Date:
31 January, 2019
Time:
7:30 pm - 11:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/355286128626801/

Locație

Flying Circus Cluj
Strada Universității, 3
Cluj-Napoca, 400091 Romania
+ Google Map

Organizatori

Beer Hype
Beerologique
Share This