Menage a Trois după Neil Simon

Menage a Trois după Neil Simon

MENAGE A TROIS după Neil Simon cu: Ioan Isaiu, Mihaela Ceaicovschi, Sorin Misirianţu

Spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoaJoi | 22 noiembrie 2018 | ora 20
MENAGE A TROIS după Neil Simon
Cu: Ioan Isaiu, Mihaela Ceaicovschi, Sorin Misirianţu

Spectacolul Menage a trois, după Neil Simon, este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.
Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si are invitatii, carora le va da curs in toamna la Londra, Ankara si Zurich.
Sinopsis – MENAGE A TROIS
Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Mihaela Ceaicovschi). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o ora si douăzeci de minute.

IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

MIHAELA CEAICOVSCHI – Roluri în teatru
Oxana în spectacolul Aniversare cu bucluc, regia Sorin Misirianțu, Teatru de Club Napoca
Copil în La ordin, Fuhrer! de Brigitte Schwaiger cu Maia Morgenstern, regia Mihai Măniuțiu, coregrafia Andrea Gavriliu, Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, 2016
Duniașa din Livada de vișini de A.P. Cehov
Lady Anne din Richard al III-lea
ROLURI ÎN FILM
Pam în scurtmetrajul Soluția lui Schopenhauer de Irvin D. Yalom, regia: Grigore Florea
Fata în scurtmetrajul bazat pe Clujul nocturn Dark into light, regia: Grigore Florea
Rivala, personaj principal în videoclipul Am Behki Maa Hali a interpretei libaneze Nawal Al Zoghbi, regia: Joe Bou Eld, producător: Petre Năstase, Sighișoara – august 2016

SORIN MISIRIANȚU – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege.
Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.

* Preţul unui bilet este de 30 lei

Informaţii şi rezervări:
Napoca 15
Str. Napoca Nr.15, Cluj-Napoca, România.
Office: 0264-439043
Rezervări: 0737-300300, 0730083883
Email: [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This