Mergi prin Clujul Bântuit

Mergi prin Clujul Bântuit

Sâmbătă seara, când ceasul bate ora 20:13, ești invitat să descoperi sufletele captive, stafiile și scheletele misterioase ale Clujului. Vei fi ghidat pas cu pas pe la clădiri blestemate unde acestea își cară veșnicia, în timp ce vei afla toate poveștile din spatele lor.

De-a lungul traseului, o să ajungi la locul de odihnă al călăilor, o să afli povestea casei din care spiritele fac obiectele să dispară, te vei întâlni cu oameni transformați în demoni după moarte și vei descoperi multe alte povești ale oamenilor care au locuit acolo, dinainte și de după moarte.

Încarcă-te cu mult curaj și vino sâmbătă, 27 octombrie, prin Clujul Bântuit.

Traseul se parcurge fără ghid, cu ajutorul aplicației Questo.

Descarcă gratuit aplicația de aici.
Oră: începând cu 20:13
Punct de start: Cimitirul Central
Punct de finiș: în apropiere de Casa de Cultură a Studenților
Durată: o oră și jumătate
Preț: 19.99 lei pentru un grup de până la 5 persoane (este necesară doar o aplicație la 5 oameni); plata se efectuează cu cardul, direct în aplicație

** Recomandare **
Fiind oră târzie, te sfătuim să nu pleci singur pe traseu 🙂

………………………………….
Questo este o aplicație de tip ‘joc de explorare în lumea reală’, unde urmezi indicii și rezolvi mici provocări pentru a ajunge la noi locații și pentru a primi poveștile lor. A fost premiată de Booking.com pentru impactul social creat și a fost desemnată Best Travel App la eTravel Awards în 2017.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This