Mici secrete despre marile branduri

Mici secrete despre marile branduri

Ce se ascunde în spatele unei campanii de marketing de succes? Care sunt ingredientele care fac diferenţa dintre o companie memorabilă și una mediocră? Cât este de greu să convingi managerii și proprietarii unor afaceri să aibă curajul de a se poziționa diferit și a se promova cu idei și mesaje curajoase și pline de umor?

În 28 februarie de la ora 19.00, Raluca Feher vine în Aula de la FSEGA să vorbească tinerilor clujeni despre ideile sale neconvenţionale şi inovatoare care au asigurat succesul de piață al unora dintre cele mai puternice branduri din România: cum au apărut Zânul Băncii Transilvania, Fainoșagul pateului Ardealul, Fulga și celebra ei replică ”Ce vacă sunt!”, Zaraza – ”Pentru adevărații domni din România” sau seriile de reclame jucăușe radio și TV ale ING Bank.

Evenimentul este dedicat în special studenților și absolvenților de la Marketing, Comunicare, Publicitate, Științe Economice și Business, dar este deschis tuturor celor curioși, intrarea fiind liberă. Organizatorii și sponsorul evenimentului (ASM și Betfair) au pregătit 20 de premii pentru cele mai bune întrebări ale studenților, dar și o tombolă deschisă tuturor participanților.

Raluca Feher și-a început cariera ca jurnalist în presa brașoveană, a lucrat câțiva ani la ProTV și Capital, a intrat in publicitate în anul 2000, fiind mai întâi copywriter, apoi director de creaţie şi de strategie. Este în prezent director de creație şi strategie la agenţia CAP şi membru al Art Director`s Club of Romania. Ea este unul din creativii care a cȃştigat cele mai multe premii EFFIE şi copywriterul care a adus primul premiu ”Golden Watch” pentru Romania, cu campania pentru Gazeta Sporturilor – ”Cea mai bună echipă din România”. A scris două cărți de călătorie (”America dezvelită de la brâu în jos” și ”Splendidul loc al fericirii supreme”) despre peregrinările ei prin America de Sud și Asia și este fondatorul filialei românești a clubului internațional de jurnalism independent Frontline Club.

____

Hai să începem să vorbim mai serios, dar cu relaxare și umor, despre Diversitate, Incluziune și Egalitatea de Șanse. Suntem foarte diferiți ca indivizi, gândim și acționăm în modalități variate, avem origini, vârste, idei, etnii, meserii, educație, credințe sau stiluri de viață din cele mai diverse. Teoretic, avem șanse egale în competiția socială, dar știm cu toții că de multe ori întâmpinăm bariere de mentalitate care duc la discriminare sau intoleranță.

Acest eveniment vă invită la întâlnirea cu doi oameni fantastici şi poveştile lor extraordinare despre creativitate, imaginație și colaborarea cu oameni diverși, din toate categoriile sociale și profesionale. Raluca Feher şi Radu Băzăvan ne vor arata că, dacă reuşim să vedem dincolo de aparenţe, realitatea poate să fie mai frumoasă decȃt ne-am aştepta.

Vorbitorii vor ilustra, cu exemple concrete, modul în care diversitatea, egalitatea de şanse şi respectul pentru identitatea fiecăruia deschid noi orizonturi şi ne fac mai puternici și despre cum echipele și comunitățile formate din oameni cât mai diferiți produc rezultate mult mai bune prin varietatea ideilor, colaborare deschisă și incluziune.

Raluca Feher este una dintre mințile sclipitoare ale publicității de la noi, o călătoare pasionată în lumea largă, un prolific scriitor de cărți de călătorie, articole de blog și reclame celebre. Ea l-a inventat pe Zânul Băncii Transilvania, a născocit Fainoșagul și celebrul ”Ce vacă sunt!” al laptelui Fulga și a semnat strategiile de marketing și publicitate al multor mari branduri din România (ING Bank, Zaraza, Gaseta Sporturilor etc.). A inițiat și conduce filiala românească a clubului de jurnalism independent Frontline Club London, organizând dezbateri despre cele mai fierbinți probleme ale României și lumii contemporane .

Radu Băzăvan este clujean, IT-ist, blogger, scenarist și producător de cinema, precum și cel mai bun pizza delivery boy al filmului Usturoi, prima producție cinematografică turnată în Cluj, filmul care a dominat box office-ul național timp de jumătate de an. Pasionat practicant al umorului în toate formele sale, Radu Băzăvan scrie povești fascinante despre viață pe blogul său și e mare fan al pescuitului în Delta Dunării, deși singura lui captură impresionantă este un somn de după-amiază (prins la râmă neagră).

Înscrieri aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE