Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Mimo Poetul & Friends – spectacol de pantomimă

3 November, 2019, 7:00 pm - 8:30 pm

Dragi prieteni,

de câțiva ani pun la cale un spectacol unic de pantomimă și impromimație, inspirat din clipele trăite alături de clujenii mei dragi, oameni mici și mari. Iată momentul mult așteptat, vă ”spun” sincer că vă aștept cu cele mai mari emoții în data de 3 noiembrie, să fiți alături de mine și prietenii mei, cu bună dispoziție și zâmbete până la urechi.

Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă. Desigur, nimic nu ar fi fost posibil fără suportul în organizare a fainilor mei prieteni din Apartenenţa și a partenerilor.
Reflectoarele vor fi și pe voi, spectatorii mei dragi, deoarece show-ul va fi unul interactiv. Așadar, așteptați-vă să urcați pe scenă pentru a influența în mod direct mersul spectacolului.

!!! Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile

Împreună putem aduna sute de cărți ce vor ajunge la copiii care au nevoie de ele. Vino la spectacol cu o carte și primești Cash Back 10 lei din valoarea unui bilet, indiferent de categorie. Alături de bravii voluntari de la Beard Brothers, partenerii și sponsorii evenimentului, vom umple rafturile unei biblioteci goale. Multe alte surprize pregătim pentru copiii cărora le vom face o vizită, după spectacol.

De asemenea, cumpărându-ți un bilet susții proiectul The Beard Mobile, al fraților bărboși din Cluj.

Așadar, dragii mei vorbitori, vă aștept la spectacol!

Cu liniște,
Mimo Poetul

Details

Date:
3 November, 2019
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
eveniment Categories:
,
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/405558346813068/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

Mimo Poetul

Evenimente viitoare

Share This