Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Mirage / Ungaria | FDP10

10 October, 2019, 8:00 pm - 9:30 pm

Mirage (Miraj) este un spectacol provocator în arena realităților culturale și politice auto-definite și impuse. Spectacolul vorbește despre anihilarea și degradarea dansului contemporan, starea de inerție și vulnerabilitate, pierderea credinței și dispariția mișcării.

Despre provocarea gândurilor și ideilor noastre de zi cu zi. În acest spațiu fictiv(?), luptându-se cu gravitația, performerii se confruntă cu situații extreme.

Relațiile ierarhice dintre cultură și artă, respectarea morală a valorilor generate de putere sunt în contradicție cu rememorarea inocenței și ignoranței copilăriei. În acest câmp de forțe, ego-ul intră în conflict, creând stări emoționale puternice.

performeri și creatori: Marcio Kerber Canabarro, Jenna Jalonen, Máté Horváth, Csaba Molnár, Jessica Simet, Zoltán Vakulya
muzica / Béla Bartók: Gyermekeknek (Pentru copii) și Ábris Gryllus
lumini: Miklós Mervel
scenografie și costume: Csenge Vass
dramaturgia: Ármin Szabó-Székely
coregrafia: Adrienn Hód
relații internaționale: György Ujvári-Pintér

O producție Hodworks. Compania Hodworks a fost fondată de coregrafa Adrienn Hód în 2007. Spectacolele Hodworks, create mereu într-o direcție nouă și progresistă, sunt rezultatul cercetărilor lungi și creative asupra corpului, bazate pe improvizație, prezentate în scenă într-o formă strict structurată. Coregrafiile Hód au un limbaj delicat, fin, care alunecă între reprezentarea specifică și cea abstractă.

Nuditate pe scenă.

Spectacolul va fi urmat de o discuție cu artiștii.
__________________________
🎟️ Bilete 🎟️

Bilet întreg: 25 lei
Bilet cu preț redus: 15 lei – valabil pentru pentru elevi, studenți și pensionari

➡️Online de aici

➡️Din rețeua www.eventbook.ro: de la casieriile Eventbook din incinta Cinema Florin Piersic și Librăria Humanitas (Str. Universității nr. 4).

➡️Achiziționarea biletelor de la locația spectacolului se face cu cel mult o oră înainte de începerea evenimentului și doar în limita locurilor disponibile.

Detalii

Data:
10 October, 2019
Interval orar:
8:00 pm - 9:30 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/430832624219905/

Locație

Fabrica de Pensule
Henri Barbusse 59-61
Cluj-Napoca, 400616 Romania
+ Google Map

Organizator

Fabrica de Pensule