Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Concert: Mircea Baniciu, Cătălin Condurache și Sandy Deac

8 December, 2017, 8:30 pm - 11:30 pm

Mircea Baniciu s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani.

Cătălin Condurache şi Sandy Deac vor urca de asemenea pe scena Winners Events. Proiectul muzical Cătă&Sandy continuă colaborarea celor doi îndrăgiți artiști clujeni pornită în anii 90! Pornit la drum acum trei ani sub denumirea Golden Folks acesta se bucură de mare succes confirmat în zecile de apariții publice în rândul iubitorilor de muzică folk dar nu numai. Un program de 100 de minute cuprinde cele mai cunoscute cantece compuse de Cătălin Condurache, clasicele: La capătul zilei, Elegie pentru trenurile reci, Nu există, Gramatica Păcii, Jurământ de dragoste și gelozie, Floarde de ger, Coletul, Balada lui Mil dar și o parte dintre cântecele mai noi, Cea Mai , Mă întorc iar acasă, Contradicție, Anotimpuri, Trenul vieții etc.

Vă oferim posibilitatea de a rezerva și achiziționa online bilete la evenimentele noastre. Puteți plăti cu cardul sau puteți opta pentru plata cash și ridicarea personală a biletelor, până cu cel mult 24 de ore înaintea evenimentului. Dacă nu ați ridicat biletele până la acest termen, rezervările vor fi anulate.

După efectuarea plății (cu cardul sau numerar la recepția Winners Sports Club) veți primi biletele pe email.

Fiecare bilet conține un cod QR. Pentru accesul la eveniment puteți tipări biletele sau puteți arăta telefonul mobil persoanei de la intrare.

Vă așteptăm cu drag! ?

Telefon: 0755-740-407.

Detalii

Dată:
8 December, 2017
Program:
8:30 pm - 11:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1545055788911238

Organizator

Winners Events

Locație

Winners Sports Club Cluj-Napoca
Parcul Rozelor, str.Calvaria fn
Cluj-Napoca,400383Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.