MISApărut

MISApărut

M.I.S.A.PĂRUT pleacă de la scandalul mediatic legat de Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut și relația ei cu justiția din România. În 2004, în urma unei istorii de articole denigratoare care datează încă din anii 90, o percheziție în locuințele comune ale yoghinilor a fost prezentată drept „cea mai mare operațiune împotriva crimei organizate din România post-decembristă”. Cât dintre acuzațiile vehiculate atunci au putut fi dovedite și ce influență au avut acele afirmații asupra vieților yoghinilor săltați de mascați în văzul întregii țări?
13 ani mai târziu, scandalul s-a aplanat, dat stigmatul persistă. Toată lumea are o părere despre MISA, despre ce se întâmplă acolo în spatele ușilor închise, iar aceste păreri sunt aproape în totalitate rezultate ale modului în care au fost prezentate evenimentele în presă. Dar care este povestea lor? Cine sunt acei oameni care sfidează întreaga societate prin opțiunile lor de lifestyle?

Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu
Dramaturgia: Alexa Băcanu
Scenografia: Anda Pop
Muzica: Danaga
Cu: Cătălin Filip, Raluca Mara, Oana Mardare, Bogdan Bob Rădulescu

Vă invităm să rămâneți alături de noi după spectacol pentru o discuție cu echipa artistică!
Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de 16+.
O producție Reactor de creație și experiment

❗ Atenție, acest spectacol folosește lumini stroboscopice și nu este recomandat persoanelor cu epilepsie, pacemaker sau femeilor însărcinate.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE