Monday Shadows

Monday Shadows & Creepy Willie – “O noapte in umbra” LIVE @ Hardward Pub”

Monday Shadows & Creepy Willie – “O noapte in umbra” LIVE @ Hardward Pub”

Monday Shadows si Creepy Willie va invita la o noapte in umbra in care vom face cunostinta cu laitmotive mai dark ale scenei, dar si mai light. Toate acestea in lumina si umbra lunii.

Unde?
La Hardward Pub, binenteles.
Cand?
Pe 30 Septembrie, de la orele 20:00.
De unde pot lua bilet?
De la intrare, simplu, cash.
Noteaza-ti si haide la concert!

MONDAY SHADOWS

Hard Rock/Heavy Metal – Cluj Napoca

După ce anul trecut au lansat albumul de debut NOPȚI ALBE, anul acesta vom avea parte și de piese proaspete din partea celor de la MONDAY SHADOWS, pentru că băieții au început sa lucreze și la cel de-al doilea material discografic. Aceleași tonuri calde de hard rock/heavy metal vor fi prezente în cadrul concertului, adăugând nuanțe de blues sau funk/disco.

Cu siguranță ne vom distra pe MOTOARELE, NOPȚI ALBE sau BERE RECE impreună cu fiecare dintre voi. Prin concertul acesta trupa sarbatoreste si 5 ani de activitate, alaturi de voi, iar invitatii lor speciali, Creepy Willie, vor asigura cu show inedit!

Membri trupei, Sándor, Lórant, Răzvan, Dan si Ove, de-abia așteaptă reîntalnirea cu publicul iubitor de muzica rock. Haideți sa facem inca o noapte in UMBRA!
Pană atunci îi găsiți online pe toate platformele de streaming!

Progesive Metal – Cluj Napoca

Creepy Willie este o formație de metal progresiv cu puternice accente dramatice, integrând în spectacolul și compoziția trupei elemente teatrale excentrice. Formația este alcătuită din Ionuț Mone (voce și chitară/bas), Lucian Pop (voce și chitară/bas) și Mușat Alex (tobe).

Formată în anul 2019, trupa lansează primul album de studio în iunie 2022, intitulat “The Creepy Willie Show”.

Albumul de debut se conturează în jurul unui circ sinistru, în cadrul căreia spectatorii vor fi martori la o serie de demonstrații macabre, cu implicații supranaturale. Albumul începe cu însăși personajul Creepy Willie, care salutându-i lugubru, îi avertizează pe spectatori cu privire la spectacolul demonic la care urmează să asiste (și, la care, involuntar, vor fi mai mult decât niște simplii spectatori pasivi). Albumul devine astfel o experiență muzicală
teatrală amplă, cu o durată de 51 minute, formând astfel un album-concept.

Albumul este disponibil și fizic ( discogs ), pe CD. Lansarea oficială a avut loc la data de 11 iunie 2022, în “La Țevi” (Cluj-Napoca) împreună cu trupele Loutfire și Goatrocity. Alte prestații live ale trupei includ un mini-turneu în România cu canadienii Bloated Pig, participarea la Posada Rock 2020, Deathfest (Cluj-Napoca) și concerte cu trupe precum Syn Ze Șase Tri, Guerrillas, Los Pogos, Nature Morte, Before I Die, Manzana și Viperia.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE