MOTORACT

MOTORACT (Motorhead tribute) & REBEL YELL (Billy Idol tribute) live @ Hardward Pub

MOTORACT (Motorhead tribute) & REBEL YELL (Billy Idol tribute) live @ Hardward Pub

MOTORACT

Sub motto-ul “We are the road crew”, formatia Motoract(Motorhead Tribute) a inceput seria de concerte in aceasta toamna. Sambata, 10 decembrie de la ora 20.00, va asteptam la Hardward Club sa cantam impreuna cele mai cunoscute si indragite piese Motorhead!

Initiat de George Costinescu, grupul Motoract este un tribut unic in Romania adus legendarei trupe Motorhead. Playlist-ul, modul in care trupa interpreteaza piesele si, nu in ultimul rand, vocea atat de apropiata de original a lui George Costinescu au starnit reactii extraordinare in randul publicului. Inarmati cu aprecierile primite din partea fanilor Motorhead trupa merge inainte. Pe site-ul oficial MOTORHEAD, la sectiunea LINKS-Motörhead Tribute Bands, a aparut si trupa romaneasca Motoract.

Motoract este:

George Costinescu – voce/bas
Daniel Ionita – chitara/voce
Madalin Muntean – tobe/voce

YELL, REBEL YELL!
Trupa Rebel Yell a luat naștere in Cluj – Napoca in 2021 si este singura trupa de tribut Billy Idol din Romania. Membrii trupei sunt muzicieni cunoscuti din diferite trupe/proiecte, fiecare avand o experienta vasta in muzica. Trupa garanteaza o atmosfera energizanta la orice concert sau eveniment/partyuri private, avand in playlist cele mai cunoscute piese din repertoriul lui Billy Idol.
Componența :
Dudu Isabel / voce
Fery Perde / chitară
Patriciu Pop / Clape, Voce
Vlad Someșan / Tobe
Adrian Turcu / bass

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This