Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Mozart la muzeu

12 June, 2020, 6:00 pm - 7:00 pm

În sfârșit, muzică live. Și nu doar live, ci și cu voi. E prima noastră întâlnire de după această lungă, parcă nesfârșit de lungă, perioadă. Începem mai precaut, cu maxim 100 de persoane, dar cu fiecare săptămână, ne vom deschide pentru tot mai mulți dintre voi.

Începem cu Mozart pentru că el e cel care, prin muzica sa, a subliniat, poate, cel mai bine ideea de bucurie. Iar noi suntem bucuroși să anunțăm că ”Mozart la Muzeu” este primul concert cu public oferit de Filarmonica de Stat ”Transilvania”, de după starea de urgență.

Program:

Vineri, 12 iunie 2020, ora 18
Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei

Bence Haáz oboi
Aurelian Băcan clarinet
Cristian Avram fagot
Paul Sîrbu vioara I
Csilla Szöverdi vioara a II-a
Mihai Oşvat violă
Ciprian Câmpean violoncel

Wolfgang Amadeus Mozart
Divertismentul nr. 4 pentru trio de suflători, KV 439b
Cvintetul cu clarinet, în La major, KV 581

Cvintetul cu clarinet este una dintre cele mai nostalgice lucrări din creaţia lui Mozart. Ea ne pune faţă în faţă cu latura cea mai personală a compozitorului, cu o muzică ce izvorăşte nemijlocit din sufletul lui. Nu sunt caracteristici întâmplătoare, întrucât lucrarea nu a fost scrisă ca urmare a unei comenzi sau sub presiunea exigenţelor publicului, ci ca un cadou pentru un foarte bun prieten al lui Mozart – Anton Stadler.

Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceți în prealabil o rezervare la nr. de telefon: 0756 048 318.
Biletele se vor achiziționa de la intrarea în eveniment, pe baza rezervărilor și, apoi, în limita locurilor rămase disponibile.

Preț bilet: 30 lei (întreg) și 15 lei cu reducere.
Vă rugăm să respectați toate condițiile impuse de starea de alertă și să aveți la dumneavoastră o mască de protecție. De asemenea, vă rugăm să veniți mai devreme cu 45 minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii.

Details

Date:
12 June, 2020
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/301351270889973/

Locație

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2
Cluj-Napoca, 400020 Romania

Organizator

Filarmonica de Stat Transilvania
Phone:
0040-0264-430060
Email:
office@filacluj.ro
Website:
http://filarmonicatransilvania.ro
Share This