Multiple Facets of Solidarity

Multiple Facets of Solidarity

Solidaritatea a devenit un subiect foarte discutat in ultima vreme si noi suntem convinsi ca ea se poate exprima cel mai bine prin voluntariat.

Te invitam asadar la o conferinta in cadrul careia sa exploram impreuna fetele solidaritatii si mai mult decat atat, modalitatile in care ne putem implica, efectele pe care le pot avea actiunile noastre asupra celor din jur dar si impactul pe care o experienta de voluntariat il poate avea asupra noastra.

Vom vedea impreuna tipuri de programe sau proiecte care implica voluntari la nivel local, european si international. Ne vom bucura de exemple de initiative locale, vom vedea ce oportunitati ofera Corpul European de Solidaritate (European Solidarity Corps) si ne vom initia in ceea ce inseamna voluntariat pentru dezvoltare.

Vom explora motivele pentru care voluntarii sunt dispusi sa-si aloce timpul si resursele pentru a-i ajuta pe altii. Vom afla care sunt beneficiile pe care le identifica ei la finalul activitatii si posibilitatile pe care le avem noi pentru a ne exprima in acest mod solidaritatea.

Participarea este gratuita, dar numarul locurilor disponibile este limitat. Pentru inscriere va rugam sa completat formularul de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This