Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Museum of Intimacy @ White Cuib

27 July, 2019, 7:00 pm - 9:00 pm

Museum of Intimacy
Manuela Dospina și Raisa Hagiu

Vernisaj: 27 iulie, 7 pm
White Cuib, str. F.D.Roosevelt, nr. 2/1, Cluj

„Museum of Intimacy este un spațiu în care colectăm și expunem diferitele manifestări ale intimității, colecția noastră fiind formată din povești, amintiri și gânduri primite de la oameni de peste tot din lume. Acest proiect a luat naștere din destăinuirile noastre, a două prietene, de-a lungul anilor, și reprezintă chiar rezultatul pasiunii noastre comune de a aduna amintiri, de a le trece prin filtrul nostalgiei și de a crea legături reale cu cei din jurul nostru. Totodată, acest muzeu e și un proces prin care putem înțelege mai bine cine suntem, în timpul și ritmul nostru, prin exerciții de empatie și eliberare a experiențelor vulnerabile“,
Manuela Dospina și Raisa Hagiu, fondatoarele Museum of Intimacy.

BIO

Raisa Hagiu, n. 1993 Galați, a absolvit Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, România, și a primit o bursă de studiu la École Supérieure des Beaux-Arts, Angers, Franța. Între 2016 și 2017 a făcut parte din grupul nos|tru înființat la Sibiu și a organizat și participat la expoziții împreună cu ceilalți membri fondatori, în Sibiu și București. În prezent trăiește și lucrează în Berlin, Germania.
www.raisahagiu.com

Manuela Dospina, n.1992, Bistrița a absolvit Facultatea de litere, Literatură Comparată Universală la Universitatea din București, iar după 2 ani în timp ce era înscrisă la Master: Communication and Advertising, a intrat în lumea publicității. În prezent lucrează cu oameni folosind tool-uri din psihologie și marketing în avantajul unei bune strategii de comunicare.
După o perioadă de 8 ani de trăit în București, și-a găsit locul in Cluj.

Details

Date:
27 July, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/348188149415257/

Locație

White Cuib
str. F.D.Roosevelt, nr. 2/1
Cluj-Napoca, 400021 Romania
+ Google Map

Organizator

White Cuib

Evenimente viitoare

Share This