Music Bingo

Music Bingo

Vă invităm pe toți la prima ediție a evenimentului nostru caritabil Music Bingo!

Ce înseamnă Music Bingo?
Music Bingo poate fi văzut ca o seară frumoasă petrecută la Londoner în care să râdem, să ne distrăm, să ascultăm muzică bună și desigur să câștigăm premii!

Formatul evenimentului va fi ca și la un bingo normal, doar că înlocuim numerele cu muzică.

Regulile sunt simple: fiecare persoană își cumpără câte bielete dorește în fiecare tură și apoi nu rămâne decât să asculte și să se simtă bine pe muzica pusă de către noi cu speranța ca măcar pe unul dintre biletele cumpărate se vor regăsi toate piesele puse total aleatoriu. Pentru eventuale neînțelegeri, formatul întreg va fi clarificat înainte de începerea evenimentului.

Nu trebuie să omitem ce e mai important!
Participând la Music Bingo aduci contribuția ta pentru un nou sistem de servire al mesei in cadrul spitalului Pediatrie III !

Ne-am propus ca banii adunați din achiziționarea biletelor să meargă la Spitalul de Pediatrie III. Conducerea Clinicii Pediatrie III are de foarte mult timp o dorință: să poată implementa un nou sistem de servire al mesei ce presupune achiziționarea de tăvi individuale termoizolatoare. Acestea asigură un standard înalt de calitate în servirea mesei, îndeplinesc toate condițiile sanitare și păstrează mâncarea la temperatura optimă în cazul în care masa este amânată. din achiziționarea biletelor vor fi direcționați spre spitalul de pediatrie din Cluj Napoca si vor ajuta la cumpărarea unor tăvi termice ce vor ține mâncarea copiilor caldă pentru ca aceștia să poată servi o masă caldă.

Premiile oferite atunci când cineva va avea bingo sau linie vor fi menționate în viitoarele postări din cadrul evenimentului SO, STAY TUNED!

Pentru rezervări: 0371 370 914
Rugăm participanții să ajungă cu 10 minute înainte de începerea evenimentului. Mulțumim!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This