Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Muzeul Fotografiilor Nefăcute #2

21 October, 2020, 10:00 am - 25 October, 2020, 5:00 pm

Nicio fotografie nefăcută nu merită să fie pierdută pentru totdeauna.
—–
Muzeul Fotografiilor Nefăcute #2 adună povești de la fotografi din întreaga lume despre acele situații în care nu au putut, nu au avut ocazia sau pur și simplu nu au vrut să apese pe declanșator și să facă o fotografie. Poveștile scrise de fotografi ajung la ilustratori care interpretează și desenează în manieră proprie imaginea care, până atunci, a rămas vie doar în mintea fotografului.
Expoziția dă posibilitatea publicului larg să cunoască situațiile limită pe care fotografii le întâlnesc, deciziile de ordin etic pe care le iau în a face sau nu o fotografie dar și să descopere istorisiri hilare sau dramatice.
📷 Fotografii care ne-au împărtășit poveștilor lor sunt: Yulia Artemyeva, Dragoș Asaftei, Mihai Barbu, Cornel Brad, Adi Bulboacă, Petruț Călinescu, Adrian Câtu, Octav Ganea, Claudiu Guraliuc, Joel Kowsky, Ikuru Kuwajima, Erik Messori, Ioana Moldovan, Annalisa Natali Murri, Adriana Neagoe, Mihaela Noroc, Oana Pop, Alin Popescu, Andreea Retinschi, Hajdu Tamás, Remus Țiplea, Alessandro Vincenzi.
🖍 Ilustrațiile au fost realizate de: Cristina Barsony, Claudia Chelaru, Roma Gavrilă, Ágnes Keszeg, Lucia Mărneanu și Maria Surducan.
—–
Pentru că vrem să ne bucurăm de poveștile ilustrate în condiții de maximă siguranță, vă rugăm să respectați următoarele recomandări:
👉 Pentru a intra la expoziție este nevoie să treceți prin trei etape: măsurarea temperaturii, punerea botoșeilor de unică folosință peste încălțăminte și igienizarea mâinilor.
👉 Persoanele care au o temperatură de 37,3 grade Celsius sau mai mare nu vor avea acces la expoziție.
👉 Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata vizitării expoziției.

Un proiect realizat de Asociația Fotopia.
Cu sprijinul: Accesa, Fotopia Collective Festival, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Visit Cluj, Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

Details

Start:
21 October, 2020, 10:00 am
End:
25 October, 2020, 5:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2654353111495257/

Locație

Muzeul de Arta Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, 400098 Romania
Website:
http://www.macluj.ro
Share This