fbpx

Mysterious Tiger at Noon / RAP 2018

Mysterious Tiger at Noon / RAP 2018

„Mysterious Tiger at Noon”
Concept: Ana Cătalina Gubandru
Artist colaborator: Andu Dumitrescu

➡ Accesul este gratuit
➡ Rezervări aici.

„Mysterious Tiger at Noon” este un spectacol despre expresivitatea corporală. Explorează sunetul, senzualitatea și calitatea felină și animală a mișcărilor corpului. Proiectul are la bază conceptul artistul în black box/ tigrul în junglă versus tigrul în black box/ artistul în junglă. Artistul tigru este în cutia neagră. El își va folosi corpul și sunetele care există în mod organic în interiorul corpului pentru a schimba spațiile în interiorul cutiei și a face spectacol.

Ana Cătălina Gubandru este artist independent, coregraf, dansator profesionist și performer. Lucrează cu diferite concepte și media. Dezvoltă proiecte personale în rezidențe de creație naționale și internaționale și prezintă lucrări în cadrul Uzes Danse Festival, Tanz Im August Berlin, Dansem Marsilia, Momtemor O Novo Portugalia, La Raffinerie Bruxelles, Balkan Dance Platform Atena, New Europe Festival Praga, Gallery Denkraum Viena, Mains D’Oeuvre Paris, 104 Paris, Mouvement sur la Ville 2 Montpellier, Explore Dance București, MNAC București, Băi, efemerule! CNDB, RKI Berlin, Dongcheng & Soho Builduing – ICR Beijing, ICR Praga, Amzei 5 Studio Space București, New Phenomenom Urban Studio Shenzhen, Future Museum București, Lorgean Theatre, TIFF Albania, Intensificare, CNDB, Independans București – Teatrul Odeon, MAD, Polli Talu Arts Center Estonia, Galeria 72A, NAHR Sottochiesa Italia, Centrul de Cultură G Apostu Bacău, Muzeul Național George Enescu, Muzeul Național al Hărților și Cărților Vechi, MNAR, La Scena, Teatrul Nottara, NAG, Fabrica de Pensule-RAP.

Spectacolul este produs în cadrul celei de-a șasea ediții a programului RAP (rezidențe, ateliere, public). RAP este organizat de Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Fabrica de Pensule și Colectiv A și din Cluj-Napoca și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Încă din 2013 CNDB a organizat, în parteneriat cu Asociația Colectiv A și Fabrica de Pensule din Cluj Napoca, un program de formare dedicat creatorilor din domeniul dansului contemporan, sub forma rezidențelor, care a dat posibililitatea artiștilor de a lucra, cerceta și iniția producții originale de dans contemporan.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This