Nadayana – Acoustic Concert

Nadayana – Acoustic Concert

18:00 – 19:00
Prima jumătate a serii este dedicată celor mai curioși dintre noi.
Vom lua parte de o prezentare cu degustare de apă. Practic, vom discuta despre multitudinea soiurilor de apă, despre moduri de preparare, gust, beneficii și multe altele.

20:30 – 22:00
După ce ne-am informat și hidratat corespunzător, închidem ochii, stingem lumina și ne bucurăm de hrană pentru suflet. Printr-o expresivitate autentică, o amprentă originală și carismatică, Nadayana translatează vocile angelice ale unor instrumente exotice și rare precum Pantam (handpan) și Gong într-un momentum, într-o energie emblematică care revigorează conexiunea dintre artist și sunet. Combinația unică de Pantam și Gong este o premieră mondială care introduce degustatorilor de frecvențe bogate nu doar un bass organic etericelor teme melodice, ci și multă armonie.
Experiența Nadayana este un act constant reînnoit care izvorăște înapoi către esența ființei… este Calea Sunetului Interior.

*11:00- 22:00
Pe întreg parcursul zilei, Sava Raul de la Organic Joy ne așteapă cu uleiuri culinare crude virgine, aromate natural din flori, plante și semințe presate pe loc.

Pentru mai multe detalii, rămâneți prin preajmă.

Intrare este liberă.

#foodhouseweek

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This