Needing Design | Designing Needs

Needing Design | Designing Needs

Salutare dragi creativi

Vrem să vă invităm la o nouă serie de meetups, de data aceasta dedicată nu numai Graphic Design-ului, dar Design-ului din toate unghiurile.

Relatia cu spatiul și obiectele care ne înconjoară este una de lungă durata. Prin acest prim meetup de formulă nouă, vom explora alături de Ioana care este impactul designului asupra noastră și vice versa?

Vom discuta despre ce presupune procesul de design, de la obiect până la spațiu, despre parcursul ideilor bune în design și despre cum ne modelăm mediul care ne modelează indirect.

La final vom bea o bere și vom povesti puțin despre ce subiecte vreți să abordăm pe viitor și cum vreți să arate noul meetup de Design a la Cluj.

Agenda:
18:30 – 19:00 – registration
19:00 – 20:00 – povestim cu Ioana
20:00 – 21:00 – Q&A, beer & networking

Free entry, but registration is mandatory.

—-

Ioana Ciurea face parte din colectivul Prototip Studio, un studio creativ de design&arhitectură din Cluj care în ultimii 5 ani este focusat pe a dezvolta concepte și a produce design onest și calitativ la diferite dimensiuni: de la obiecte la spații. Cu fiecare proiect, Prototip Studio găseste o provocare în a oferi răspunsuri actuale și a se juca cu ideile la limita dintre parcursul analog-traditional și cel digital-experimental.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This