Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Neversea 2019

4 July, 2019, 4:00 pm - 8 July, 2019, 8:00 am

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Povestea NEVERSEA continuă și în 2019 cu cele mai frumoase apusuri și cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar și cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoși fani. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și atracțiile Mării Negre.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Prețul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, ediția 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

AFTERMOVIE NEVERSEA 2019
Atmosfera unică trăită în cele patru zile de fanii festivalului dar și de artiștii care au urcat pe cele 7 scene a fost surpinsă în aproximativ 12 minute. Aftermovie-ul este disponibil pe canalul de youtube al NEVERSEA, în rezoluție 4k.

Details

Start:
4 July, 2019, 4:00 pm
End:
8 July, 2019, 8:00 am
eveniment Category:
eveniment Tags:

Locație

Neversea Beach
Constanta, Constanta Romania + Google Map

Organizator

Neversea
Share This